Alene

Det er pinligt, når man er ensom – nej!

zz11

Sådan er der i hvert fald mange, der tænker. De vil ikke indrømme, at de føler sig alene, når de sidder hjemme i deres stue og endnu engang ikke har nogle at tale med, også selvom det er noget, der går dem på. De lader som om, at de har masser af ting at give sig til, men I virkeligheden keder de sig. Det er de ensomme folk, der her er tale om, men de vil ikke selv indrømme, at de føler sig ensomme og forladte i hverdagen. Det er nemlig et tabu at indrømme, at man føler sig alene, og sådan bør det bestemt ikke være.

Venner

Flere og flere begynder at føle sig alene i hverdagen 


Der er nemlig mange, der hver dag føler sig ensomme. Det skyldes til dels det moderne samfund, som vi i dag lever i, hvor alt kommer til at foregå via de elektroniske foranstaltninger. Det betyder, at det bliver mere og mere sjældent, at man ser hinanden ansigt til ansigt, og for nogle kan det godt være et hårdt slag. Og det skyldes, at vi alle blot er mennesker. Vi har derfor behov for opmærksomhed, vi har behov for berøring, og vi har behov for at føle den glæde, der hersker, når vi er sociale og har det godt sammen med andre mennesker. 

Det handler om at komme ud og møde nye bekendtskaber 

Det skal dog ikke være et tabu at indrømme, at man har behov for nogle nye bekendtskaber i hverdagen. Og derfor handler det blot om at komme noget mere ud, således man giver sig selv nogle bedre muligheder for at møde flere mennesker, som man eventuelt kan skabe et venskab til. Derfor er det en god ide at undersøge de mange muligheder for, for eksempel arrangementer, der finder sted i den by eller i omegnen af den by, som man bor i. 

Aalborg

Deltag i de mange arrangementer i Aalborg 

Og bor man for eksempel i en storby som Aalborg, er der heldigvis masser af ting, som man kan deltage i. Her handler det blot om at vælge, hvad det er, man gerne vil bruge sin dag på og så komme ud for at være i selskab med andre mennesker. Du kan for eksempel tage et kig på den her side og finde ud af en lang række ting, som du måske ikke vidste om din by, Aalborg. Og på den måde kan du blive inspireret til at begynde at deltage i nogle af de ting, som der sker. 

Følg med online 

Når man gerne vil af med ensomheden, kan det nemlig ikke hjælpe blot at lukke sig mere inde, folk kommer ikke til en helt per automatik. Derfor er man nødt til selv at tage et initiativ og for eksempel dukke op til nogle af de arrangementer, som der finder sted i byen. Hvis det er noget, som du gerne vil vide mere om i og i nærheden af Aalborg, så hold øje her. Så vil du altid være opdateret på, hvad der sker i byen.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *