kaffe, arbejde, blyant, skrivebord, bord

Hvad koster et plankebord?

zz11

Der er nogle ting, som danskere har sværere ved at tale om end andre ting. Men noget af det, som danskere ofte har det svært med at tale om, er penge. Derfor kan det nogle gange være svært at gøre sig klog på, hvad de forskellige ting koster. Det skulle da i hvert fald lige være, hvis man ikke havde internettet. Men det har du heldigvis – og her kan du blive klogere på det, som du måske ikke tør spørge familiemedlemmet med det pæne plankebord om: hvad koster et plankebord?

mand, arbejde, computer, blyant, papir, bog

Et relativt dyrt bord

Plankebordet har et ry for at være et relativt dyrt bord. Det er naturligvis også klart, at man nemt kan anskaffe sig et billigere spisebord, hvis man var ligeglad med, hvordan det så ud. Når det kommer til plankeborde, så får man virkelig også leveret den kvalitet, man betaler for. Derfor er det ikke urimeligt, at man måske skal betale lidt flere penge, når man også får et bedre produkt.

Prisen er påvirket af en række af forskellige faktorer

Det er endvidere meget svært at give en pris på, hvad et plankebord kost. Det er er det også, fordi der er ikke noget finit facit på det. Prisen på et plankebord kan afhænge af så mange forskellige faktorer. Det kommer an på, hvem der forhandler det, hvilken kvalitet det er i, hvor stort det er, hvilket træsort det er fremstillet i og så videre.

Hvad kunne et plankebord eksempelvis koste?

Men det er naturligvis muligt at være en lille smule mere konkret. Her i Danmark kan det godt lade sig gøre, at man finder et plankebord med en pris til omkring 2-5000 kr., hvilket ikke er så meget taget i betragtning af, hvor smukt et bord man får for pengene. Et plankebord er også et bord, der aldrig rigtig går af mode, så du kan have et smukt bord i mange år, hvis bare du naturligvis også sørger for at vedligeholde det ved at give det en smule træolie engang i mellem. Det er heldigvis hverken noget, der er meget dyrt, eller som tager specielt lang tid. Der er dog nogle træsorter, der er lidt dyrere. Eller, faktisk en del. Hvis man finder et plankebord fremstillet i mørk valnød, så kan man godt risikere, at den har en pris på 25.000-40.000. kroner. Se plankeborde her, hvis du vil kigge lidt mere på, hvad du har af muligheder.

lap top, computer, kaffe, cafe, arbejde

Er et plankebord pengene værd?

Et plankebord er i den grad pengene værd. Specielt fordi det er et bord, der aldrig går af mode. Du kan have det i mange år, og i hverdagen kan du bare nøjes med at tørre det over med en fugtig klud, efter du f.eks. har siddet og spist ved det. Det er også noget fedt i, at man får noget mere naturligt ind i indretningen i et samfund, hvor man er omgivet af så meget teknologi, og hvor alt er digitaliseret. Så kan det godt være rart, at man har noget naturligt i indretningen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *