ingen-penge

Ingen penge til ferien… Hvad gør man?

zz11

Mange mennesker anser det som en selvfølge, at man kan komme afsted på ferie sydpå. Især hvis man har familie, så er det ligesom kutymen at tage af sted på den ene eksotiske ferie efter den anden. Dog er det ikke alle, der har mulighed for at gøre det. Faktisk er der flere og flere, der ikke har råd til at tage ud at rejse. Det er der heldigvis ikke noget galt med, og der findes faktisk stadig gode alternativer til billigere penge.

Det er en skam, at folk skal føle sig pressede til at skulle tage på ferie med familien hvert år. Det er for mange et stort økonomisk pres, og der bliver ofte vendt hver en krone året rundt, så familien kan komme afsted på den perfekte rejse.

Hørt om afbudsrejser?

Ferier til de attraktive destinationer kan ofte løbe op i mange tusinde kroner, hvis hele den lille familie skal afsted. Når man ser alle vennerne på lækre eksotiske strande på Instagram, kan man godt blive en smule misundelig og få lyst til at komme afsted. Hvis man absolut vil afsted sydpå er der dog stadig muligheder, selv hvis pengepungen ikke er helt fyldt.

Her kommer afbudsrejser ind i billedet. Her kan du undgå at spendere en masse penge, samtidig med at du kommer afsted sydpå, eller hvor man ellers har lyst. På rejsetilbud.dk kan du tit finde afbudsrejser med all inclusive til under 2.000 kr. Hvis du blot er hurtig på aftrækkeren, kan du altså være heldig at finde din drømmerejse blot til en meget billigere pris. Det er altså muligt at komme afsted uden at bruge store pengesummer.

Andre rejsemuligheder

Udover at finde en afbudsrejse, er der faktisk flere andre måder at rejse på uden eller med meget få penge. Man kan f.eks. opleve Danmark fra en side man aldrig har set før med en cykelferie. Her er det helt op til dig selv, hvor meget du har lyst til, at det skal koste. Det er en utrolig hyggelig oplevelse, og børnene vil få nogle minder for livet.

Det handler altså om at være kreativ når man skal tænke ferieplaner. Man skal ikke se de få penge som en hindring, men mere en mulighed for at udfordre din kreativitet. Hvis man vil, så kan man nemlig sagtens finde og planlægge en utrolig hyggelig ferie uden de store økonomiske midler. Ferier der ofte bliver endnu hyggeligere end ”normale” ferier, da man selv har planlagt dem og brugt sin kreativitet.

Det er altså IKKE tabubelagt

Derfor skal man altså ikke tænke det som noget tabubelagt at tage på cykelferie i Danmark, selvom alle vennerne sidder på de filippinske øer med deres drinks. Dog kan man jo igen overveje en afbudsrejse, hvis man absolut vil sydpå og få noget sol og varme. Her skal du så lige huske solcremen! God ferie og husk, at du sagtens kan få en hyggelig ferie, selvom du ikke har en masse penge at gøre godt med.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *