kondomer

Køb af kondomer

zz11

Der findes mange tabuer, som er emner, vi ikke tør tale om. Måske er du begyndt at have sex med din kæreste, men tør ikke fortælle dine forældre om det, eller måske tør du ikke gå ned og købe kondomer i en butik. Det er dog vigtigt, at du bruger prævention for at undgå at blive gravid. Der er forskellige måder at beskytte sig på, men hvis du gerne vil være sikker og bruge kondomer sammen med anden prævention, eller ikke er i et fast forhold, så er kondomer måske løsningen for dig. Der er ingen skam i at købe kondomer, men måske synes du, det er pinligt, og så kommer vi med hjælp til dig her. 

Hvem taler jeg med om sex?

Først og fremmest er det vildt, når man begynder med at have sex første gang. Måske synes du, det er helt fantastisk, måske gør det ondt, eller måske har du mange spørgsmål. Det er vigtigt, at du taler med din eventuelle kæreste, måske nogle veninder eller en voksen om det. Det kan være pinligt at indvi sine forældre, men måske har du en ældre søster eller bror, måske en tante, fætter eller en anden du kan tale med det om. 

Det kan være rart at dele gode og dårlige oplevelser, og det kan være vigtigt at få et naturligt billede af sex, som ikke kommer fra film eller porno. Det får vi ofte ved at tale med andre mennesker, som kan komme med deres erfaringer eller med gode råd og input fra det virkelige liv. 

Hvis du oplever en direkte traumatisk eller dårlig oplevelse, er det vigtigt, at du får hjælp. Der findes flere telefonlinjer, du kan ringe til, eller du kan tage fat i en, du kender. 

Køb kondomer online 

For at komme udenom det pinlige i at gå ned i en butik og købe kondomer, så kan du købe dem online. Køb online her og slip for at skulle gøre det i en fysisk butik. Her er udvalget også stort, og du kan finde det, der passer lige præcis til dig og din kæreste eller til dine behov. 

Her kan du finde stærke kondomer, som formindsker risikoen for at blive gravid. Dog er det vigtigt at huske, at kondomer ikke er 100 % beskyttelse, og du kan derfor stadig risikere at blive gravid. Det bedste er at kombinere kondomer med anden beskyttelse. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *