hund drikker

Kolloid sølvvand: Bør du bruge det til dine kæledyr?

zz11

Hvad er kolloid sølvvand? Hvis man ikke kender til dette begreb, så kan dets navn godt lyde som noget taget ud af en science-fiction film. Det er dog ikke helt så overnaturligt, som det lyder, men det er derimod en væske som flere og flere mennesker er begyndt at give til deres kæledyr for at forbedre dyrets helbred.

Læs med herunder og få svar på spørgsmålet; hvad er kolloid sølvvand?

Et produkt med historie

Kolloid sølvvand er vand beriget med sølvioner. Før man opdagede penicillin, så brugte man sølvvand som antibiotikum. Det er dog langt fra lige så effektfuld, som penicillin er, og man stoppede derfor med at bruge det, efter penicillinen var blevet opdaget.

Man ved stadig ikke helt i dag, hvordan kolloid sølvvand virker. Det vides blot, at ionerne kan gå igennem cellevægge. De kan dermed være med til at nedbryde uønskede bakterier i kroppen, men sølvionerne kan desværre ikke kende forskel på bakterier og sunde celler, og de kan dermed også ødelægge de gode celler i kroppen.

Et billigt alternativ

Kolloid sølvvand er dermed en form for antibiotikum, og den har den fordel over penicillin, at den er langt billigere at producere. Derfor forsker man meget i, hvordan kolloid sølvvand påvirker forskellige former for sygdomme.

hund-kat

Forskningen har blandt andet vist, at kolloid sølvvand kan dræbe kræftceller og svampeinfektioner. Sølvionerne kan endda binde sig til og dræbe HIV-virus i det tidligste forløb af sygdommen.

Kolloid sølvvand har dermed nogle gode fordele, men netop fordi ionerne ikke kan kende forskel på de syge og de raske celler, så kan det også have en negativ effekt. Forskning har vist, at kolloid sølvvand muligvis kan gøre skade på DNA’et i menneskeceller. Derfor kan det muligvis antages, at for høje doser af sølvvand også kan skade kæledyr.

Der findes ingen anbefalet dosis af kolloid sølvvand til hverken mennesker eller dyr, da man endnu ikke ved, hvor meget der skal til før sølvvand bliver skadelig. Kolloid sølvvand har dog nogle rigtig gode egenskaber, hvilket kan være med til at holde dit kæledyr rask.

Overvejer du at sælge kolloid sølvvand?

Hvis du går og overvejer muligheden for at starte dit eget firma – måske som forhandler af kolloid sølvvand – men har du ikke helt styr på, hvordan du skal gøre din virksomhed synlig på nettet, så er der hjælp at hente her.

Du kan nemlig spare dig selv for en masse bøvl ved at få et SEO-firma til at hjælpe dig. Et SEO-firma arbejder med søgemaskineoptimering, og de kan dermed hjælpe dig med at opnå et højere antal af besøgende kunder ved at gøre din hjemmeside mere synlig på nettet.

Du kan læse mere om hvordan du gør din virksomhed mere synlig på nettet her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *