Værn om naturen

Nyd hinanden under åben himmel – det er både spændende og nyt

zz11

Det er ikke noget vi taler om til daglig, men rigtig mange danskere tænder på idéen om sex i naturen. Dette er en helt naturlig ting, der faktisk også, modsat hvad mange tror, er helt og aldeles lovligt. Du må dyrke hed sex i naturen, så længe dig og din partner ikke opfører jer uanstændigt. Det betyder kort sagt, at i sagtens kan tage en tur på stranden og have seksuel samvær eller for den sags skyld finde et afsides sted i skoven. Vigtigst for at holde det lovligt er blot, at i ikke er til gene for andre. Det betyder ikke, at der ikke må være andre i nærheden, men i store offentlige forsamlinger er det således ikke lovligt.

Værn om naturen

Samvær i det fri er ikke altid lige komfortabelt

Selvom der lyder utrolig spændende og ophidsende at tage sin partner under åben himmel, så er det ikke altid lige behageligt at have seksuel samvær ude i naturen. Der er derfor nogle helt essentielle ting, man bør huske at pakke, hvis planen er dette. Et tæppe er selvfølgelig uundværligt, da det både gør det mere behageligt, samtidig med at det beskytter lidt mod kryb. Så skal der i mange tilfælde bruges lidt prævention, medmindre formålet selvfølgelig er at udvide familien, men til dette formål vælges ofte mere traditionelle omgivelser.

Ting som vådservietter eller toiletpapir er også ret relevante, hvis man skal have det sjovt i naturen, da man så har en eller anden måde at vaske sig ren bagefter. Af samme årsag, skal man selvfølgelig medbringe en skraldepose til affaldet bagefter. Vi skal nemlig stadig værne om naturen, selvom den bruges til mere uartige formål. Slutteligt kan det anbefales at medbringe lidt at spise samt noget at drikke.

Værn om naturen

Tag på ferie i naturen og prøv en masse ting af

Hvis man som par har et ønske om at få prøvet rigtig mange ting af i naturen, så kan det være en fordel at tage en weekend på outdoor tur. Brug dagene sammen på lange vandreture, og når i finder det helt rigtige sted, er det så her det sjove begynder. Det kan med fordel være et område med både skove, klitter, strande osv. at i vælger at tage på outdoor tur, da i her kan få afprøvet mange forskellige populære steder at dyrke sex i det fri.

Hvad end i vælger at sove i et telt eller i et shelter, så er der også mulighed for at prøve ting af her. I skal dog huske at hverken et shelter eller et telt er lydtæt, så hvis i sover i et område med flere mennesker, så vil der ikke herske nogen tvivl om, hvad i foretager jer. Det kan være super frækt for nogen, men super afskrækkende for andre.

Hvis i skal bruge inspiration til gode områder, så findes der både kort over gode områder for outdoor ture, samtidig med, at der findes kort over gode områder for samvær i det fri. Finder i et sådanne kort, skal i dog være opmærksom på, at nogle af disse steder kan være såkaldte dogging områder, hvor folk samles i flokke for at hygge sig – her vil i derfor IKKE være alene.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *