Trist

Sådan får du råd til psykologen

zz11

Et terapiforløb ved en psykolog eller anden professionel kan være utroligt dyrt og det er svært altid lige at finde ud af hvor pengene skal komme fra. Det kan desværre nogle gange ende ud i, at folk vælger den professionelle hjælp fra, selvom de virkelig har brug for den. 

I denne artikel skrives der lidt om, hvordan man skal finansiere den professionelle hjælp til sit mentale helbred.

hjælp

Gør brug af opsparing

Måske er du i den heldige situation, at du har en lille opsparing lagt til side, som du godt vil kunne tage af. Hvis dit tidligere jeg har været så fremsynet at lægge nogle penge til side i sin tid, så er det så absolut en god ide at tage dem i brug.

En opsparing skal trods alt netop bruges på denne slags ting, hvor man pludselig får nogle ekstra udgifter, som ikke lige er en del af ens vante budget. Hvis det ender ud at du gerne vil gå til psykolog et par gange i måneden i et længere stykke tid, så kan du jo begynde at lægge det ind i dit budget som en fast udgift. Du kan jo stadig vælge at tage lidt fra din opsparing i ny og næ, hvis du får behov for det.

Find offentlig hjælp

Man kan i visse tilfælde godt få hjælp fra det offentlige, hvis man har problemer med sit mentale helbred. Det kræver dog ofte en henvisning fra lægen og du skal være opmærksom på, at det nogle gange godt kan være en lidt længerevarende proces. Hvis dit behov især ikke er akut, så kan det godt tage et stykke tid, hvilket kan være meget frustrerende, når man netop står og har brug or hjælp.

Prøv engang at undersøge sagen og find ud af hvilke muligheder, som du har. Start med at tage kontakt til din læge og hør, hvordan han eller hun kan hjælpe dig.

ensom

Lån dig til det

Hvis du ikke selv har en opsparing og heller ikke kan få støtte fra det offentlige, så er der nok ikke så mange andre muligheder end at tage et lån.

Du kan eventuelt prøve dig frem først hos dine venner og familie og høre ad, om de mon har nogle penge lagt til side, som de vil låne til dig for en kortere periode. Hvis du dog ikke kan finde hjælp denne vej, så er der heldigvis også muligheden for at låne fra en online låneudbyder. I dag er det blevet meget nemt og komfortabelt at låne på denne måde og det kan komme dig til stor hjælp, hvis du står og har brug for penge lige nu. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *