Få hjælp til at komme igennem din PTSD

zz11

De fleste kender til diagnosen PTSD. Det er noget, som de fleste vil forbinde med krigsveteraner, da mange tidligere soldater lider af denne diagnose. Forkortelsen dækker over post traumatisk stress syndrom, som er en sygdom, man kan blive ramt af, hvis man er blevet udsat for en særligt traumatisk oplevelse. Selvom det selvfølgelig er meget naturligt, at folk, der har være blandt krig og ødelæggelse, selvfølgelig rammes af dette, er det også vigtigt at pointere, at der kan være en lang række andre grunde, bl.a. voldtægt, der også kan spille ind også kan forudsagde diagnosen.

I virkeligheden er der langt flere, der går rundt med disse problemer, end man skulle tro, og det er derfor utrolig, at det ikke er noget, som man snakker mere om. Derudover kan det være svært at vide, hvor man skal søge hjælp, hvis man begynder at opleve symptomer. Der er selvfølgelig råd at hente på internettet, men dette er sjældent nok, og man vil i de fleste tilfælde være nødsaget til at opsøge en psykolog. Dog vil mange opleve, at selv efter de har snakket med en psykolog, vil de opleve symptomer, der forhindrer dem i at leve en almindelig hverdag.

Her kan det være nødvendigt at drage til mere alternative behandlingsformer. Det er selvfølgelig altid en god idé at forsøge sig med den behandling, som man kan blive givet hos lægen eller psykologen, men hvis dette ikke er nok, og ens sygdom påvirker ens liv i så høj en grad, at det gør livet ulideligt, må man søge andre veje. Der er en lang række muligheder for alternativ behandling af PTSD, men en af de fortrukne er uden tvivl brugen af CBD. At bruge CBD-olie til behandling af diverse psykiske sygdomme er kun blevet endnu mere populært, og PTSD er en af de diagnose, hvor det virkelig kan gøre en forskel.

Få mere ro i kroppen

En af symptomerne ved PTSD er, at man kan have problemerne med at finde ro. Mange vil opleve problemer med at sove, samt at vågne op midt om natten med mareridt. Hvis dette er en af de mest gennemgående symptomer på diagnosen, kan man ved hjælp af forskellige produkter med CBD finde denne ro. Dette kan betyde, at man vil få en bedre nattesøvn, og dermed vil man generelt få det bedre. Den manglende ro kan også gøre det svært at fungere ordentligt i det daglige liv, og her kan CBD-olie altså også give en hjælpende hånd.

Få din CBD-olie på den rette måde

Når man snakker om CBD-olie vil de fleste nok tænke på den cannabis, som man ryger. Dog er medicinsk cannabis langt fra det samme. Udover, at de stoffer, der gør, at man bliver skæv, selvfølgelig er fjernet, findes der også en lang række forskellige måder at tage denne olie. Det kan være gennem piller, men det kan også blot være olie, som man bruger i forskellige henseender. Det handler om at finde den måde, der bedst passer en selv.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *