kvinder

Skam dig ikke over din egen seksualitet

zz11

Vi mennesker er seksuelle væsener. Det kan vi ikke komme udenom og det er der skam heller ingen grund til at vi skal gøre. Der er intet i vejen med at stå ved sin egen seksualitet og aktivt at søge efter netop det seksualliv, som man gerne vil have. At udforske og være nysgerrig omkring sin egen seksualitet er egentlig noget, som vi alle bør være bedre til at gøre mere aktivt.

Læs med her for at se hvordan du kan udforske din egen seksualitet og hvilke positive konsekvenser det kan give, når du endelig accepterer den.

mænd_kysser

Begynd der hvor du er

Vi er ikke alle kommet lige langt i vores udforskning af vores egen seksualitet og nogle af os er generelt mere blufærdige end andre – uden at dette nødvendigvis har noget med skam at gøre. Det er derfor vigtigt at starte der hvor man er og en god måde et gøre det på er ved strip. Med strip handler det mere om observering end aktiv deltagelse af en seksuel handling og det giver en lidt fysisk og mental afstand til bedre at kunne udforske ens indre seksualitet. 

Hvis du vælger at prøve strip, er det en god ide at prøve de lokale muligheder af først og for eksempel prøve strip i Kolding, hvis du selv bor i området. Omvendt kunne det måske også være rart at søge lidt længere væk til strip i Esbjerg, hvis du er nervøs for, at du kunne komme til at løbe ind I nogle du kender i den lokale stripklub. 

Prøv dig stille og roligt frem og lyt konstant efter dine egne grænser. Det er den bedste måde at udforske sin seksualitet på. 

glæde

Når du finder accepten

Hvis du allerede har prøvet at gå til et stripshow før, så kan det også sagtens være at du vil afsted for at prøve strip i Randers, hvor du har hørt at showene er rigtig gode.

Alt for mange af os har gennem vores liv lært, at vores personlige seksualitet er noget vi skal skamme os over. Det kan være, at vi er interesseret i personer af vores eget køn og at vi af vores omgivelser i mange år direkte eller indirekte har fået at vide, at vi er forkerte eller anderledes af den grund. 

Det kan være svært at finde vej tilbage til en indre accept af sig selv og sin egen seksualitet. Det kræver tid og tålmodighed med sig selv. Men når du først er kommet dertil, vil du tydeligt kunne mærke forskel indeni. Du vil med stor sandsynlighed mærke en indre lettelse og ro, som du ikke har følt før. Denne befrielse kan føre til meget langvarig glæde og lige netop af disse grunde er det vigtigt, at du bestræber dig selv så godt muligt på netop at opnå en indre accept af dig selv og din seksualitet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *