Romantik

Du skal ikke være pinligt berørt over dine lyster

zz11

Sex er en skøn ting, der desværre ofte ses som et tabubelagt emne. Heldigvis er det i nyere tid blevet mere normalt at snakke om sex, både i blandt venner og i medierne. Vigtige emner som samtykke og afskaffelse af slutshaming er hyppigt drøftet, hvilket er en fantastisk udvikling. Dog skal elementer som for eksempel libido og seksuel eventyrlyst også diskuteres; de er trods alt en almindelig del af vores hverdag. 

Parforhold

Sexlyst er naturligt

Lysten til samleje er helt naturlig og ligger i vores instinkter. Mennesker er en af de meget få dyrearter, der har sex, fordi det er rart, men netop fordi vi ikke er den eneste art, der gør det, kan det konkluderes, at det bestemt er naturligt. Det er på ingen måde noget, man skal skamme sig over. På trods af stereotypen om, at mænd er mere sexdrevne, er der faktisk ikke så stor forskel på kønnene, når det kommer til libido. 

For kvinder

Der findes stadig mennesker i dag, der tvivler på, at den kvindelige orgasme overhovedet findes. Men selvfølgelig gør den det. Dette rygte er formentlig udsprunget af, at størstedelen af kvinder faktisk ikke opnår orgasme ved penetration alene. Her kan udstyr som sexlegetøj hjælpe dig. Om det handler om onani eller samleje med en anden, kan legetøj give dig kontrollen over din orgasme, så du opnår den bedst mulige oplevelse hver gang. 

For mænd

Mænd er også ofre for en stereotype; mænd vil ikke altid gå i seng med den første, de ser, og de opnår heller ikke nødvendigvis deres orgasme simpelt og nemt. For mange er den følelsesmæssige forbindelse til deres partner det, der tænder dem mest. Men du kan stadig tage dit sexliv til et nyt niveau. På trods af, at sexlegetøj til mænd er endnu mere tabubelagt end til kvinder, findes der et bredt sortiment, der kan give dig helt unikke oplevelser, uanset hvad din seksualitet er. 

Romantik

Lær dig selv bedre at kende 

Vær med til at bryde tabuet; udforsk din krop og dine lyster. Sex og sexlyst er naturligt, og det bør derfor være skamfrit. Undersøg din eventyrlyst enten alene eller med din partner; det styrker ethvert forhold, uanset om det er dit forhold til dig selv eller en anden. Oplev sex på en helt ny måde, og lær dig selv at kende; du kan begynde ved at købe sexlegetøj fra Privateplay.dk i dag. Du behøver ikke at snakke højt om det for at nedlægge tabuet; bare det, at du benytter muligheden for bedre sex, er med til at normalisere lysten til sex. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *