Computer_iphone_blog

Brug bloggen til terapi

zz11

Det kan være svært at tale lige fra hjertet og sige hvordan man har det. Især når det handler om, at man ikke har det godt. At bryde tabuet er svært, men derfor er det også vigtigt, at det bliver gjort, for der er mange derude, der forstår og ofte har haft eller har den samme oplevelse lige nu. Det at starte en blog kan være terapeutisk, for nogle gange er det lettere at tale om sine problemer, med folk man ikke kender på internettet og ikke mindst når man ved at det også kan hjælpe andre. Men hvordan starter man overhovedet en blog? Læs med her og så tager vi dig i hånden.

Kvinde_i_vindue

Sådan starter du din egen blog

For det første kan du starte en gratis blog med wix.com, eller mange andre lignende sidder. Det er meget basalt, men at finde en god side at lave og dele dine skriblerier på er vigtig, så du har et godt fundament. Typisk vil sider som wic.com også være gode til at hjælpe dig med layout og vise dig, hvordan du sætter din blog op på en god og læservenlig måde.  Når du har fundamentet på plads, skal du finde ud af, hvad du vil skrive om. Vil du have et bestemt tema, som f.eks. kun fokusere på tabuer eller noget mere trivielt som mad eller vil du bruge bloggen som en dagbog. Der er mange muligheder og der er en klar læserbase for begge dele. Find ud af hvad der hjælper dig og gør dig glad og skriv om det.

 Du kan være helt sikker på, at hvis du skriver om dine følelser og problemer, at du vil finde et forstående publikum og endda også være en inspirationskilde for mange, der søger svar og nogle at spejle sig i. 

Gode tips til dig der vil starte en blog

Er du nået så langt som til at beslutte dig for at lave en blog skal du have et stort tillykke. Du er på vej på et spændende eventyr.

Et godt tip er at spørge dig selv hvorfor du gerne vil lave en blog. Vil du nå ud til en masse, vil du have et outlet hvor du kan give udtryk for opturene og nedturene i dit liv eller vil du bare have at din familie kan følge lidt med i dit liv. Det er vigtigt at du har din lyst og ambition for øje, da det skal hjælpe dig videre så du kan opnå dine mål. Sørg også for at være realistisk. Bloggen skal være en sjov og frigørende aktivitet og ikke en sur pligt der giver mere stress. Lyt derfor til dig selv.

Ulykkelig_mand

Tal fra hjertet

I disse dage er der mange, der sætter et perfekt billede op på sociale medier, men her er en anden ide. Bryd tabuet og tal om de svære, grimme ting som vi alle gemmen lever. Tal om depressionen, om din dysfori eller hvad end, der ligger og roder i hovedet. Andre og endnu vigtigere dig selv, vil takke dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *