Træningsudstyr

Man skal ikke skamme sig over at dyrke motion på alternative måder

zz11

Er du træt af, hvor opkørt alt, der omhandler motion, er blevet? Lige nu er det at gå i fitnesscenter en meget accepteret måde at dyrke motion på – især på alle de sociale medier, hvor både kvinder og mænd lægger billeder op af deres tonede kroppe. Hvis man skal få den perfekte sommerkrop, skal man åbenbart træne benhårdt i fitnesscenteret. Eller hvad? 

Faktisk skal man ikke skamme sig over at dyrke motion på mere anderledes, og måske endda sjovere måder. Man behøver desuden ikke at have den perfekte sommerkrop, og der bør også være mere fokus på, at man bør dyrke motion for at blive glad og sund – og så må den lækre krop være en ekstra bonus.

Se mere her hvis du godt kunne tænke dig at vide mere om alternative måder at komme i form på.

Romaskine

Hop på trampolin eller i sjippetov

Vi kan alle blive enige om, at det er rigtig sjovt at hoppe. Om det er på trampolinen eller i sjippetovet, det sker, kan faktisk være lige meget, for uanset hvor du hopper, kan det faktisk være en rigtig sjov og skør måde at få motion på. Man tænker måske ikke over det, fordi man har det sjovt, men både det at sjippe og at hoppe på trampolin får faktisk pusten op og fungerer derfor som en slags motion. 

Så hvis du er træt af de hårde og kedelige løbeture, kan det være, at du i stedet bare skal købe dig et sjippetov eller spørge, om du må låne din søsters trampolin – det er i hvert fald en sjov og anderledes måde at få lidt ekstra motion på.

Oplev hvor sjov en romaskine kan være

Hvis du gerne vil finde en effektiv måde at træne på, som også er sjov, og som ikke behøver at finde sted i fitnesscenteret, kan du eksempelvis vælge at købe en romaskine. En romaskine er et sjovt og anderledes valg, og fordi den ikke er lige så ligetil, som eksempelvis at løbe en tur, vil man også have meget mere lyst til at bruge romaskinen.

Romaskinen er smart, fordi den træner det meste af kroppen, og så er det jo også super smart, at du kan have den til at stå derhjemme. Så kan du bruge den lige så tosset, som du vil og på den måde opnå et godt helbred og en flot sommerkrop uden overhovedet at sætte foden i et fitnesscenter.

Mennesker på stranden

Dyrk motion med dine venner – selvom det måske ikke giver lige så synlige resultater

Det er for mange mere motiverende, og ikke mindst sjovere, hvis man har nogle af sine venner, man kan gøre det sammen med. Nogle gange kan det at komme i form godt føles som en pligt og noget, der skal overstås, men hvis du begynder at gå til en sportsgren sammen med nogle af dine venner, bliver det hele pludselig lidt sjovere. Og selvom man måske ikke får lige så meget ud af denne slags træning, får man i hvert fald en god og hyggelig tid med vennerne.

Der er mange forskellige ting, man kan begynde til med vennerne. Hvis det bare er en enkelt ven, kan I eventuelt begynde at spille badminton eller tennis mod hinanden. Hvis I er en større gruppe venner, som har besluttet jer for, at I skal til at være mere aktive, kan I også begynde at spille fodbold eller basketball sammen. Det er helt op til dig og dine venner at vurdere, hvilken sportsgren I synes er bedst, for hvis I vælger noget, som I godt kan lide, og som I interesserer jer for, bliver det også helt naturligt meget sjovere at dyrke motion.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *