glad kvinde

Giv en anderledes gave til hende, du holder af

zz11

Der er ofte nogle normer om, hvad man kan tillade sig at give andre i gave. Nogle gaver er nærmest blevet et tabu. Giver du eksempelvis et hudplejesæt, så hentyder du måske, at hendes hud er uren. Giver du et gavekort til et motionscenter, så hentyder du måske, at hun er overvægtig eller lever for usundt. Det er efterhånden ikke særlig nemt at give en gave, uden man går og tænker over, om det er en passende eller en upassende gave. Sådan bør det bare ikke være.

Vær ikke bange for at give en anderledes gave

Hvis du kender en person rigtig godt, så ved de også helt sikkert, at du aldrig vil give noget, hvor der er nogle underlagte hentydninger. Vi skal ikke være så bange for at give folk noget, som vi tror de vil få glæde af, bare fordi vi er usikre på, om gaven kan være upassende i andres øjne. Hvis du ved, at din veninde, mor, kæreste, søster eller hvad hun nu måtte være, vil blive glad for det, som du har tænkt dig at købe, så lad være med at gå og tænke for meget over det – bare gør det.

Det er tanken, der tæller, når der gives gaver

Det kan måske være lidt tabubelagt, når økonomien trykker, og derfor er mange ikke meget for at give gaver, der ikke har kostet ret mange penge. Husk blot på, at det ikke er prisen på gaven, der betyder noget. Det er i stedet det faktum, at du har brugt noget af din tid på at finde en ting til en person, som du holder af. Jovist kan man få større ting desto flere penge, man har at købe for. Med gaver er det bare sådan, at det er tanken, der tæller. Du kan derfor sagtens være bekendt at give en gave til hende for under 300 kroner.

Vil du gerne give nogle fine ting, der ikke koster en hel masse, så kommer der her nogle bud på mulige gaver, der koster under 300 kroner:

  • Hoptimist
  • Lyngby fyrfadsstage
  • Royal Copenhagen kontrast krus
  • Bjørn Wiinblad Gobelin skål
  • Georg Jensen nøgleringe
  • Kähler sparedyr
  • Holmegaard klar krukke
  • Plakater
  • Billedrammer

Man kan faktisk få mange fine ting til relativt billige penge. For 300 kr. kan du faktisk vælge mellem adskillige ting fra de gode kvalitetsmærker, der laver forskellige pynteting og køkkenudstyr. Heriblandt kan blandt andet nævnes Lyngby, Royal Copenhagen, Bjørn Wiinblad, Georg Jensen, Kähler og Holmegaard. Dette er gode, anerkendte mærker, som de fleste kender og forbinder med god kvalitet. Der findes en del samleobjekter inden for alle mærkerne, så personen kan ønske sig nye ting ved flere lejligheder.

Hjælp hende i gang med en blog

Vil du give hende en meget anderledes gave, så kan du også sagtens det. Rigtig mange følger med hos forskellige bloggere og youtubere. En del går også med nogle tanker om at starte deres egen blog. Der kan dog være mange usikkerheder forbundet med det. Er man klar til at springe ud i livet som blogger og lade fremmede få et kig med ind i ens hverdag, hobby, eller hvad man nu måtte have lyst til at blogge om, og er man egentlig interessant nok til, at andre vil gide at følge med i ens liv.

blogger - computer

Noget helt andet er, at det kræver lidt at komme i gang med at lave en blog og få den op at køre. Har hun snakket om dette, så kan du jo give hende et gavekort, så hun kan oprette sit eget domæne og starte en blog. Det er dog ikke helt nok at oprette en blog, til at få læsere på bloggen. Det kræver, at læserne ved, at bloggen eksisterer. En måde, hvorpå bloggen kan få læsere, er ved at investere i SEO. På den måde vil bloggen poppe op på Google, når folk søger på ting, der er relateret til bloggen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *