Babyfødder

Er jeg en god nok mor for mit barn?

zz11

Hvem skal man dele sin tvivl og bekymringer med, når det gælder ens barns trivsel og velvære? Det kan være et svært og tabubelagt emne at have den slags tanker, men også at give udtryk for dem, hvis man ikke har trygge rammer at gøre det i. 

Samtidig er der alle de mødre, der stolt og højt fortæller om deres perfekte barn og perfekte morrolle. Det kan gøre det endnu sværere, men også følelserne endnu tungere at gå rundt med, hvis du føler dig forkert og alene. Men det er du ikke! 

Mor og baby

Dit barns trivsel – i trygge rammer

At træde ind i rollen som mor, er en stor opgave. Men der er intet facit. Det kan dog garanteret ikke fjerne din tvivl, så derfor kan det være gavnligt for dig at mødes med andre nybagte mødre. Det kan skabe et trygt rum for dig og de andre mødre, til at drøfte emner, tanker og tvivl, der kan opstå, når du er blevet mor. 

Et af de steder, hvor du kan få mulighed for at mødes med andre mødre og deres babyer kan være til børne- og babyrytmik. Det kan du blandt andet læse mere om på https://pernilles-boerne-babyrytmik.dk/.

Det kan hjælpe dig ind i et trygt rum, sammen med dit barn, hvor I kan mødes med andre kvinder og børn i samme situation som jer. Men også hvor I har noget specifikt at mødes omkring, det både styrker dit barn, jeres bånd og måske din selvtillid? 

Kvinde føler tvivl

Styrk din selvtillid og dit barns motoriske evner

Fordelen ved at gøre det i netop sådan et forum fremfor for eksempel til mødregruppe er for det første, at det kan være svært at snakke om med nogle, som du ofte mødes med, hvis du ikke har indtrykket af, at de går med samme tvivl og tanker.  

Til børne- eller babyrytmik er fokus på at styrke dit barn motoriske evner med øvelser og lege, det kan derfor være et nemmere forum til at snakke om sine tvivl og tanker, da der foregår noget imens, som alle samtidig er optaget af. Ligeledes er I alle sammen i samme situation og mor-barn relation. Det kan derfor være et bedre og mere trygt forum for dig som mor, til at snakke med andre mødre om de ting, som du synes er svært. Så du til børne- og babyrytmik ud over at styrke dit barns motoriske også får styrket din selvtillid som mor. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *