stress

Det er okay at indrømme, at man har det dårligt – men gør noget ved det!

zz11

Går du og har det lidt dårligt for tiden? Måske er du blevet lidt stresset i forbindelse med en travl hverdag, eller også er du bare generelt i dårligt humør – det er man jo også nogle gange. Hvis man har det sådan der, er det vigtigt, at man ikke går med det alene.

Hvis man går med nogle svære og ubehagelige tanker i for lang tid, bliver det hele bare endnu sværere, så det handler om, at du erkender, hvordan du har det og derefter gør noget ved det.

Der er mange måde at få det bedre på, og nogle gange er det faktisk mere simpelt, end man lige tænker. Her kan du læse mere om, hvad du kan gøre, når du har indrømmet for dig selv, at du nok ikke har det helt godt – for det er er okay ikke altid at være på toppen.

Snak med venner og familie om hvordan du har det

Hvis du er stresset eller ked af det, er det en rigtig god ide at snakke med tætte venner eller familie om det. Selvom det er svært at snakke om den slags og være sårbar, er det så godt at få sagt tingene højt, så man ikke skal gå helt alene med det.

Hvis man går med de svære tanker selv, vil det bare hobe sig op, og hvis der ikke nogen der ved, hvordan du har det, kan de jo heller ikke tage hensyn til dig. Hvis du har informeret dine tætteste venner og familie om det, skal du ikke føle, at du går rundt og holder noget hemmeligt eller være bange for at give udtryk for noget forkert, så det hele kan blive så meget lettere, hvis du får snakket med nogen om det hele.

gåtur

Gå nogle dejlige ture i naturen

Udover at snakke med nogen om dit stress, eller hvad det ellers kunne være, hjælper det for rigtig mange at gå nogle dejlige ture i naturen. Det at gå ture er nærmest terapeutisk, fordi man ikke behøver at forholde sig til andet end omgivelserne.

Når du går din daglige tur i skoven eller måske på stranden, behøver du ikke at tænke over, hvor stresset du er, eller hvor dårligt du har det, for på gåturen bliver dit hoved renset for alle disse tanker.

Så selvom at det måske virker uoverskueligt at komme ud på den gåtur, er det simpelthen så vigtigt, at du gør det, for man får så meget ud af det!

Yoga er en super måde at slappe af og meditere på

En anden måde at få renset hovedet på, når man har det skidt, kunne eksempelvis være yoga. Yoga er blevet rigtig populært og fungere for mange som den perfekte måde at koble af på. Når man dyrker yoga, er det vigtigt, at man giver sig fuldstændig hen til øvelserne og sørger for, at det er det eneste der fylder i tankerne.

Når man på denne måde kun koncentrerer sig om at slappe af i hovedet og bevæge kroppen, vil man helt naturligt føle sig mere afslappet og rolig, så det er en rigtig god ide at prøve, hvis man går med nogle svære tanker, som man gerne vil væk fra for en stund.

Hos Yogatips.dk kan du læse mere om alt, der er at vide om yoga og meditation, og så burde du være godt på vej til at få det bedre

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *