Ryge smøg

Det er ingen grund til at føle skam over din rygetrang

zz11

Alt for mange mennesker føler skam over det faktum, at de føler sig rygetrang en. Det er der så absolut ingen grund til at gøre! 

Læs mere her om hvordan du kan give slip på denne skam – samt hvad du eventuelt kan gøre ved din rygetrang.

Skam og rygning

Når man føler skam er man langt mindre tilbøjelig til at række ud efter hjælp. Det er en af de værste ting ved skamfølelsen og det er netop derfor, at man bør gøre noget for ikke længere at gå rundt med denne skamfølelse.

Der er ingen grund til at skamme sig over den del man er eller en del af en selv. Og lige netop med rygning er der især ingen grund til at føle skam! Der er så mange mennesker, der døjer lige netop med dette problem og kan relatere til de kvaler, som du går igennem. 

Prøv så vidt muligt at skubbe denne skam hen i et hjørne og åben op omkring din rygetrang til andre. Bryd det isolerende mønster, som en følelse af skam kan skabe. Ofte vil du opdage, at folk sagtens kan sympatisere med, hvad du går igennem – og når du først har åbnet op omkring din afhængighed for nikotin, vil det blive meget nemmere for dig at stoppe den dårlige vane med at ryge. 

Dame og e cigaret

El smøger har virket for mange

Der er mange løsninger at vælge imellem, hvis man gerne vil stoppe med at ryge; nikotinplaster, snus, kold tyrker og så videre. Men en af de ting, der har hjulpet rigtig mange, er at benytte en e smøg.

Med el smøg i hånden kan man både få dit nikotin fix samtidig med at man faktisk ikke behøver at bryde nogle vaner. I stedet for at række ud efter den almindelige pakke med smøger, tager du blot fat i din el cigaret. 

Med en e cigaret kan du også samtidig gå med dine andre rygende venner, når de går ud sammen og får sig en smøg. Der kan nemlig opstå en del kammeratskab over at tage den smøg sammen med venner og kollegaer, som mange ikke vil være foruden.

Omvendt kan du med e smøg ofte blive indenfor med dine ikke-rygende venner, samtidig med at du lige tager nogle hiv. Der er nemlig ikke samme farve for passiv rygning med e cigaretter og lugten hænger ikke på samme måde i tøj og vægge, så folk her som regel ikke meget imod, at du ryger indenfor med e cigaretter.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *