Grækenland

Mykonos – skam dig ikke over hang til luksus

zz11

I Danmark er det ofte helt forkert at bekende sig til luksus og dyr livsstil. Det er jantelovens skyld og helt sikkert et dansk træk, som vi trænger til at lægge fra os. Et af de steder hvor luksusmennesket tit bliver set skævt til, er i forbindelse med årets ferierejse. Sommerferien står for døren og du vil gerne ned i varmen og forkæles. I det tilfælde bør du gøre noget ved sagen og ikke skamme dig over din sans for den luksuriøse ferie. En ting er i hvert fald sikkert – På Mykonos i det græske øhav, da skammer de sig ikke! Tvært imod, så er øen hvert år til sommer en jetset magnet af dimensioner. Her mødes de rige og berømte til en omgang græsk charme, luksus, fester til den lyse morgen, god mad og meget meget mere end det.

Hvide huse og græsk charme

Mykonos er karakteristisk græsk charme. Her finder du de hvide huse og de blå døre og vinduer. Her står oliventræer i krukker på terrassen, bløde puder ligger i skyggen og den afslappede stemning, som grækerne også er kendte for, er ikke til at misse. Mykonos er alt det et postkort fra Grækenland skal indeholde. Læs selv med her, om alle Mykonos seværdigheder.

ferie

Smukke sandstrande

Mykonos byder også besøgende på smukke strande med krystalblåt vand, gode muligheder for lækre drinks og behagelige liggestole. Her har du virkelig mulighed for at holde fest hele dagen. Om aftenen byder øen således på strandfester til den lyse morgen.

Alverdens jetset mødes her

Det er i sandhed her, at alverdens rige og berømte mødes og fejrer sommeren og livet. Således har øen både haft besøg af Leonardo DiCaprio, Bella Hadid, Paris Hilton, Gerard Butler, Ariana Grande, Mariah Carey, familien Kardashian/Jenner, familien Beckham, Katy Perry, Kate Moss og listen kunne fortsætte i det uendelige. Det dyre klientel er helt sikkert grunden til, at øen både tilbyder dyre shopping oplevelser, fantastisk kogekunst og nogle af de vildeste fester i det sydlige Europa.

strand

Athen flytter til øen i august

I Grækenland er fænomenet Mykonos så udpræget, at man joker med, at hele Athen flytter til øen i august. Helt forkert er det faktisk heller ikke. Således lukker flere kendte restauranter og ikke mindst natklubber faktisk deres faciliteter i Athen ned for at flytte festen til Mykonos i august. Den store efterspørgsel på luksus er da også med til at presse priserne på øen helt i top. Et besøg på den græske fest ø kommer altså ikke til en billigt og det er derfor super vigtigt, at man besøger stedet med penge på lommen.

Få råd til en dyr destination

Ærlig talt, så er Mykonos ikke særlig sjovt at besøge uden penge at bruge på øens mange fristelser. Er man ikke typen til at bruge en masse penge på ferien, så er stedet ikke noget for en. Vil man derimod gerne opleve Mykonos og al den luksus som stedet har at byde på, så handler det bare om at slå til. Mangler de sidste penge på lommen, så har man altid muligheden for at tage et hurtigt lån, så man kan realisere ens drømme om ferie i græsk luksus sammen med filmstjerner, royale, topmodeller og andre kendisser. Læs mere her om dine gode muligheder for at tage et lån til din drøm om luksus og fest i det græske.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *