Brikker

Åbn op for de problemer, du går og kæmper med til folk, der forstår, hvordan du har det

zz11

Mange problemstillinger er tabubelagte – man vil for eksempel gerne ændre en smule på sit udseende, man har det ikke helt godt psykisk eller noget andet. Det kan være svært at åbne op omkring til folk, fordi man er bange for, at de vil dømme en, eller man tør bare ikke. 

Det skal laves om på, for det skal ikke være et problem at kunne åbne op omkring sine følelser og problemer til folk!

Skrivning på tastatur

Skriv ind til en blog

Hvis du har nogle problemer, du går rundt med, og du ikke tør at åbne op omkring det til dine nærmeste, så kan du stadig finde hjælp. Der findes masser af blogge på nettet, hvor folk kan skrive, enten anonymt eller offentligt, ind til. 

Det kan også være en idé til, hvad du kan gøre for at hjælpe dig selv, hvis du ikke kan sige det til nogen, du kender. Uanset hvad det er, du gerne vil ud med, er der sikkert også andre, der har det på samme måde som dig, så du er ikke alene!

Man har ikke altid en perfekt dag, og det er okay

Mange folk har det ikke altid lige godt med deres udseende, og dette er helt normalt. Nogle gange kan man også have lyst til at bruge makeup, ikke fordi man synes, man absolut behøver, men bare, fordi man godt kan lide at gøre noget ekstra ud af sig selv. Man kan også godt have lyst til at tage en rask løbetur eller dyrke en anden form for motion bare for at gøre noget godt for sig selv.

Gør noget godt for dig selv

Hvis du gerne vil forkæle dig selv og din krop, så kan du finde masser af rigtig gode tilbud på kosmetiske produkter, løbebånd eller andre former for motionsudstyr på Black Friday Danmark. På denne side kan du finde masser af tips og tricks til, hvordan du finder de bedste tilbud på Black Friday, så du kan finde masser af produkter til dig og din krop.

Mand dyrker motion

Skriv til folk, der forstår dine problemer

Ikke alle ting er lige sjove eller nemme at snakke om, så hvis du har noget, du går og kæmper med, så skynd dig at finde disse sider, du kan skrive til. Hvis du aldrig åbner op, bliver det nok også svært at komme igennem problemerne.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *