gåde

Sjove konkurrencehemmeligheder på nettet

zz11

Det er ikke bare betting og poker, der er tilgængeligt på nettet i dag, du kan også deltage i konkurrencer om store og flotte præmier – men det er ikke noget vi snakker om. Når tingene lyder for godt til at være sande, så holder vi dem for os selv.

Selv om vi spiller både på nettet, lotto og diverse andre skrabe- eller bettingspil, så er der stadig tabu omkring en del af det. Der er ikke mange af os, der åbent taler om de ting vi gør inden for den kategori, der kaldes ’guilty pleasures’. Du kan let og hurtigt få lidt pep på hverdagen ved at deltage i en del af de mange konkurrencer, der findes på nettet.

Hvad betyder ’gratis konkurrencer’?

Gratis konkurrencer er som udgangspunkt gratis. Det eneste, der kræves af dig er, at du udfylder en blanket med din adresse, telefon og mail og så bliver du kontaktet, hvis det er dig, der bliver den heldige vinder.

labyrinth

Det er dog alligevel vigtigt, at du tjekker op på, hvad der står i betingelserne for deltagelse, for ofte giver du folkene bag konkurrencen tilladelse til at kontakte dig med tilbud fra forskellige firmaer. Det kan også betyde, at de har ret til at dele dine oplysninger med andre, hvilket vil resultere i mails, opkald og sms’er i højere antal end du er vant til.

Til gengæld finder du mange konkurrencer, der har både ekstravagante og flotte præmier til vinderne. Nogle af de store præmier tæller blandt andet;

  • Krydstogter
  • iPads
  • Rejser
  • Biler

Du kan altså for din adresse få adgang til en skattekiste fuld af muligheder for at vinde og sjove konkurrencer. Det er en lille pris at betale for de fleste. Se mange flere konkurrencer på nettet her.

Del med dine venner

Det er ikke nødvendigt at tie stille, hvis du finder ud af at det er sjovt at spille eller deltage i konkurrencer på nettet.

VI har en tendens til at sidde alene med den slags ting i stedet for at snakke åbent om det med vores venner, men hvorfor er det egentlig sådan?

For rigtig mange handler det om, at når tingene lyder for godt til at være sande, så er de det som regel også og, hvis du alligevel tager chancen, så er det ikke noget at snakke højt om. VI er bange for at blive til grin, hvis vi mislykkes eller tror på noget, som andre synes er fjollet.

quiz

Det er dog ikke nødvendigt at have det sådan. I dag er ’guilty pleasures’ ikke på samme måde noget vi behøver at gemme for andre.

Hvad er mere sjovt end at dele de ting du synes er sjove med dine venner? På samme måde som vi kan spille lotto sammen eller deles om udgifterne til varelotteriet, så er det også skønt at deltage i konkurrencer sammen – og dele præmierne. Det er ikke bare hyggeligt, det giver også dobbelt så mange chancer for at vinde.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *