shopping

Tag på sikker shoppingtur i København

zz11

Foråret står for døren. Fuglene synger. De lange nætter bliver kortere dag for dag. Du er måske endelig kommet på ret køl i forhold til din økonomi efter julens dyre og travle månede. Det er tid til at forkæle dig selv. Det er tid til at tage en dag ud, hvor du bare kan nyde tilværelsen i fulde drag. En shoppingtur i de københavnske gader er helt essentielt til dette formål. Der er dog et par små gode råd, du kan følge, for at få en gnidningsfri tur.

Shop sikkert med Mastercard

Når du tager ind til byen for at shoppe, er det naturligvis med øje på at bruge nogle penge. Du skal måske ud og finde et par fede nye bukser eller et par flotte sko. Måske er du også taget i byen med den helt store pengepung, for at købe en dyr designertaske. Ligegyldig om dine planer indebærer et besøg til et sko-outlet eller en tur forbi den helt dyre butik, skal sikkerheden være i orden.

mastercard

En måde, hvorpå du kan sikre dig selv, er ved at benytte et MasterCard. Med et MasterCard er der nemlig en række fordele. Udover at MasterCard kan bruges over hele verden, er der ofte mange dages rentefri kredit på kortet. Dette betyder at betalingen falder senere. På den måde har du et rentefrit lån, indtil betalingen skal falde. Dette give ro i maven.

Undgå dumme udgifter

Når du tager på tur ind til storbyer, er der ofte en række uforudsete udgifter. Altså udgifter, du ikke på forhånd havde taget højde for. Disse udgifter tæller ofte ting som transport, parkering, mad og drikke. Så du skal regne med, at din tur  ikke bliver omkostningsfrit.

Der er de udgifter, du i første omgang ikke havde tænkt over. Så er der også dumme udgifter, du godt kunne have undgået. Disse udgifter tæller for eksempel  parkeringsbøder. Specielt i København er der rigtig mange regler for parkering. Det kan være svært at finde hoved og hale i dem alle sammen. Netop af den grund er det en god ide at forberede sig hjemmefra. Brug 10 min på at undersøge, hvor du må parkere. Undersøg også, hvordan forholdene er i det område, du gerne vil parkere. Læs her mere om parkering i København.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *